Om projektet

Projektet ”Folkebibliotekernes e-bogs projekt” er et projekt med støtte fra Udviklingspuljen hos Styrelsen for Bibliotek og Medier.

Projektet er startet i foråret 2011 og løber frem til 31.12.2012.

Partnere i projektet er de 6 centralbiblioteker, bibliotekerne i konsortiet bag Netlydbog.dk: Frederiksberg, Gentofte, København og Aarhus samt Licensgruppen, forlagene Gyldendal og Lindhardt & Ringhof og leverandørerne DBC og Publizon.

Det er projektets opgave at etablere en ny national ebogsservice til folkebibliotekernes lånere, som baserer sig på en platformsuafhængig moderne arkitektur, der via Ting brønden kan integreres i bibliotekernes brugergrænseflader og på sigt indgå i DDB.

Projektet skal etablere et bæredygtigt, holdbart og attraktivt ebogstilbud og omfatter litteraturformidling, partnerskab med forlag, arbejde med nye forretningsmodeller og ny teknologi – også til de mobile platforme. Projektet er organiseret i 3 projektgrupper for teknik, formidling og forretningsmodeller.

Projektledelsen ligger i Århus.

En tanke om "Om projektet"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>