De andre taler om os!

”Wow – det fungerer – omend lidt omstændigt – uden problemer!”

Af Ane Locht, journalist, ITK Design, Aarhus Kommune

Da eReolen blev lanceret, ramte nyheden også passionerede applefans på websitet ipadguide.dk. Det kom der  en artikel ud af, hvor Martin blandt andet skriver:

”Som det er sædvane ved offentlige IT-projekter, er det hele lidt kringlet at få til at virke. Det hele foregår nemlig via en speciel ebogslæser kaldet Bluefire Reader. For at den skal virke, skal man registrere sig hos Adobe. Det er ikke en joke. For at kunne låne ebøger via de danske biblioteker, skal man have en konto hos Adobe. Det skyldes selvfølgelig, at der er noget kopibeskyttelse (DRM) på ebøgerne.”

Debatten generelt positiv

ipadguides brugere er generelt meget positive overfor eReolen. En enkelt har dog et hjertesuk til sin kommune:

”Bor desværre i en forarmet nordjysk kommune – Jammerbugt – der, som en af de meget meget få danske kommuner, har valgt, at deres borgere ikke skal have adgang til ereolen – det et for dyrt, eller også mener de, at folk heroppe ikke har brug for den slags nymodens pjat – nej, gå I hellere ud og radrens i roerne!”

Læs, hvad andre mener om eReolen her: http://ipadguide.dk/nyheder/laes-danske-eboger-gratis-pa-ipaden/  Scroll ned i bunden af teksten og se og deltag i debatten.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>