Er iBooks Auther relevant for os?

Af Ane Locht, journalist, ITK Design, Aarhus Kommune

De nye aftaler, Apple har lavet med de tre største amerikanske lærebogsforlag og lanceringen af gratis-programmet iBooks Auther, kommer ifølge eksperter på området til at revolutionere ebogs-markedet. Det er en stor nyhed – for alle læsere og for folk, der arbejder med ebøger til daglig. Jeg håber og tror, at dem, der interesserer sig for området, kan finde ud af at relatere nyhederne til egen hverdag.

Slip for bøvl

I stedet for at rekvirere et US TAX ID for at udgive ebøger via iBook Store kan du alliere dig med en såkaldt aggregator, skriver Apple i sin vejledning. En aggregator er en ekspert i epublishing og varetager alt lige fra formatering til markedsføring. Det koster naturligvis, men sparer dig for bøvlet med at undersøge alting selv.

Del dine erfaringer

Hvis du har erfaringer og viden om epublishing i USA, så del gerne din viden her på siden.

 

Følg evt. med på: http://ipadguide.dk/nyheder/vaerd-at-vide-om-bogudgivelse-via-ibook-author/

En tanke om "Er iBooks Auther relevant for os?"

  1. Jeg finder Ibooks Author uhyre relevant. Jeg har nu formatteret og udgivet to ebøger ved hjælp af dette værktøj: “De forbyttede tissemænd” samt “Stille post”. Problemet i forhold til ereolen.dk er dog, at formatet kun fungerer, når bogen læses i apples ibook app til ipad – og man kan ikke åbne en bog fra ereolen i ibooks. Hvis det var muligt at få reolen.dk og ibooks app til at spille sammen, ville det være en fin løsning. For så kunne man præsentere bibliotekslæserne for nogle flotte illustrerede bøger med indbygget video og interaktive elementer.

    Bedste hilsner, Morten Dürr

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>