Berlingske litteraturredaktør vild med eReolen

Af Ane Locht, journalist, ITK Design, Aarhus Kommune

 

”Indtil for et par dage siden havde jeg aldrig drømt om, at jeg en dag skulle blive vild med at læse bøger på mobilen”

Sådan skriver Jens Andersen, litteraturredaktør på Berlingske Tidende, om sin holdning til ebøger.  Der skulle kun gå et par dage, før Jens Andersen var omvendt – nu er han storkunde på eReolen.

”Som låner må jeg sige, at det er et vanvittig smart bibliotek. (….) Du behøver blot et lånerkort til det lokale bibliotek, så er der fri bane til mere end 2000 kvalitetstitler indenfor skønlitteratur, faglitteratur, krimi, børne-og ungdomslitteratur og lyrik”.

Med hustruen sovende ved sin side ligger Jens Andersen under dynen og konsumerer bøger fra eReolen, fortæller han. Uden at have lyset tændt og uden at larme, når han bladrer.

”Med store forventninger kastede jeg mig ud i Helle Helles seneste roman. Lidt af en sovepille. Til gengæld blev jeg lysvågen af Walter Isaacsons fremragende Steve Jobs-biografi. Og det følgende døgn – på toilettet, i toget, bussen og sengen – nippede jeg så til Tranströmers fortryllende digte.”

Berlingske 13. januar 2012 (find evt. artiklen på infomedia)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>